Restované vepřové maso v cideru
- Celková doba 12 hod. 40 min
- 20 min
Příprava - 12 hod. 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
600 g Vepřová panenka nakrájená na velké 4 cm kostky
2 pl. Neutrální olej
1 Cibule, nakrájená
2 Nasekaný stroužek česneku
200 g Nakrájené houby
400 g Červená jablka zbavená semínek nakrájená na 8
25 cl Cider
10 cl Voda
1.5 pl. kukuřičná mouka (20 g)
10 list Šalvěj
4 sní. Tymián
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /9
Nakrájejte cibuli.
Fáze 3 /9
Nalijte olej do misky.
Fáze 4 /9
Vepřové maso smažíme na oleji 10 minut.
Fáze 5 /9
Přidejte cibuli, česnek, houby a jablka. Smažte 5 minut.
Fáze 6 /9
Přidejte cider a kaši z kukuřičné mouky (kukuřičnou mouku smíchanou s vodou). Vařte a míchejte 5 minut.
Fáze 7 /9
Přidejte bylinky a okořeňte.
Fáze 8 /9
Pomalé vaření při nízké teplotě.
Fáze 9 /9
Podávejte horké.