Karamelizované vepřové maso
- Celková doba 38 min
- 15 min
Příprava - 18 min
Vaření - 5 min
Chlazení
Přísady
4 os.
2 pl. Olivový olej
600 g Vepřová panenka
1 pl. Čerstvý zázvor
2 Cibule
2 strou. Stroužek česneku
2 pl. Med
6 pl. Sójová omáčka
10 cl Voda
2 pl. Koriandr
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /9
Vložte lopatku do nádoby.
Fáze 3 /9
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 4 /9
Přidejte vepřové nudličky, zázvor, cibuli a česnek. Smažte po dobu 6 minut. Směs v nádobě rovnoměrně rozložte.
Fáze 5 /9
Přidejte med a sójovou omáčku a smažte 2 minuty.
Fáze 6 /9
Přidejte vodu a opékejte 7 minut.
Fáze 7 /9
Manuální režim horkovzdušného fritování.
Fáze 8 /9
Vyjměte karamelizované vepřové maso z nádoby a před podáváním nechejte 5 minut odpočinout.
Fáze 9 /9
Posypte koriandrem.