Dušené vepřové maso s tofu
- Celková doba 27 min
- 15 minPříprava 
- 12 minVaření 
- 0 minChlazení 
Přísady
2 os.
- 300 g Vepřová panenka 
- 150 g Tofu 
- 0.33 čl Mletý sečuánský pepř 
- 0.5 pl. Podzemnicový olej 
- 2 Jarní cibulky 
- 1.5 pl. Sójová omáčka 
- 1.5 cm Čerstvý zázvor 
- 0.5 pl. Tekutý med 
- 2 pl. Rýžový ocet 
- 4 cl Voda 
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Nalijte olej do hrnce.
Fáze 3 /8
Zázvor omyjte a nakrájejte na tenké nudličky.
Fáze 4 /8
Nalijte olej dohrnce.
Fáze 5 /8
Osmahněte cibuli, zázvor a pepř. Vepřové maso opečte ze všech stran, v případě potřeby po dávkách.
Fáze 6 /8
Smíchejte sójovou omáčku, ocet, med a vodu. Nalijte na maso. Přidejte tofu a promíchejte.
Fáze 7 /8
Tlakové vaření.
Fáze 8 /8
Podávejte s rýží nebo zeleninou.

