Dušené vepřové maso s tofu
- Celková doba 27 min
- 15 min
Příprava - 12 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
300 g Vepřová panenka
150 g Tofu
0.33 čl Mletý sečuánský pepř
0.5 pl. Podzemnicový olej
2 Jarní cibulky
1.5 pl. Sójová omáčka
1.5 cm Čerstvý zázvor
0.5 pl. Tekutý med
2 pl. Rýžový ocet
4 cl Voda
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
300g Vepřová panenka 150g Tofu 0.33čl Mletý sečuánský pepř 0.5pl. Podzemnicový olej 2 Jarní cibulky 1.5pl. Sójová omáčka 1.5cm Čerstvý zázvor 0.5pl. Tekutý med 2pl. Rýžový ocet 4cl Voda
Fáze 2 /8
Nalijte olej do hrnce.
2 Jarní cibulky
Fáze 3 /8
Zázvor omyjte a nakrájejte na tenké nudličky.
1.5cm Čerstvý zázvor
Fáze 4 /8
Nalijte olej dohrnce.
0.5pl. Podzemnicový olej
Fáze 5 /8
Osmahněte cibuli, zázvor a pepř. Vepřové maso opečte ze všech stran, v případě potřeby po dávkách.
300g Vepřová panenka 2 Jarní cibulky 1.5cm Čerstvý zázvor
Fáze 6 /8
Smíchejte sójovou omáčku, ocet, med a vodu. Nalijte na maso. Přidejte tofu a promíchejte.
150g Tofu 1.5pl. Sójová omáčka 0.5pl. Tekutý med 2pl. Rýžový ocet 4cl Voda
Fáze 7 /8
Tlakové vaření.
Fáze 8 /8
Podávejte s rýží nebo zeleninou.