Dušené vepřové maso s tofu - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Dušené vepřové maso s tofu

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 27 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    12 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 300 g Vepřová panenka

  • 150 g Tofu

  • 0.33 čl Mletý sečuánský pepř

  • 0.5 pl. Podzemnicový olej

  • 2 Jarní cibulky

  • 1.5 pl. Sójová omáčka

  • 1.5 cm Čerstvý zázvor

  • 0.5 pl. Tekutý med

  • 2 pl. Rýžový ocet

  • 4 cl Voda

Příprava

Fáze 1 /8

Připravte si ingredience.

  • 300g Vepřová panenka
  • 150g Tofu
  • 0.33čl Mletý sečuánský pepř
  • 0.5pl. Podzemnicový olej
  • 2 Jarní cibulky
  • 1.5pl. Sójová omáčka
  • 1.5cm Čerstvý zázvor
  • 0.5pl. Tekutý med
  • 2pl. Rýžový ocet
  • 4cl Voda

Fáze 2 /8

Nalijte olej do hrnce.

  • 2 Jarní cibulky

Fáze 3 /8

Zázvor omyjte a nakrájejte na tenké nudličky.

  • 1.5cm Čerstvý zázvor

Fáze 4 /8

Nalijte olej dohrnce.

  • 0.5pl. Podzemnicový olej

Fáze 5 /8

Osmahněte cibuli, zázvor a pepř. Vepřové maso opečte ze všech stran, v případě potřeby po dávkách.

  • 300g Vepřová panenka
  • 2 Jarní cibulky
  • 1.5cm Čerstvý zázvor

Fáze 6 /8

Smíchejte sójovou omáčku, ocet, med a vodu. Nalijte na maso. Přidejte tofu a promíchejte.

  • 150g Tofu
  • 1.5pl. Sójová omáčka
  • 0.5pl. Tekutý med
  • 2pl. Rýžový ocet
  • 4cl Voda

Fáze 7 /8

Tlakové vaření.

Fáze 8 /8

Podávejte s rýží nebo zeleninou.