Prorostlé solené vepřové maso s čočkou - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Prorostlé solené vepřové maso s čočkou

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 32 min
  • Příprava
    12 min
  • Vaření
    20 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 400 g Zelená čočka puy

  • 900 g Poloosolená plec, na kousky

  • 1.5 Cibule, na tenké plátky

  • 300 g Mrkev na kostičky

  • 600 ml Voda

  • 3 Bobkový list

  • Pepř

  • 3 špet. Tymián

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /5

Nasekejte cibuli.

Fáze 3 /5

Do nádoby vložte čočku, cibuli, mrkev, bobkový list, tymián a kostičky masa. Přidejte pepř. Přidejte vodu.

Fáze 4 /5

Doba vaření: 20 minut

Fáze 5 /5

Podávejte!