Prorostlé solené vepřové maso s čočkou
- Celková doba 32 min
- 12 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
400 g Zelená čočka puy
900 g Poloosolená plec, na kousky
1.5 Cibule, na tenké plátky
300 g Mrkev na kostičky
600 ml Voda
3 Bobkový list
Pepř
3 špet. Tymián
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Nasekejte cibuli.
Fáze 3 /5
Do nádoby vložte čočku, cibuli, mrkev, bobkový list, tymián a kostičky masa. Přidejte pepř. Přidejte vodu.
Fáze 4 /5
Doba vaření: 20 minut
Fáze 5 /5
Podávejte!