Vepřové maso s pórkem a slaninou
- Celková doba 35 min
- 10 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
2 ks Střední cibule
150 g Slanina
300 g Pórek
600 g Vepřová krkovice
1 plá. Máslo
4 lžíce Worchestrová omáčka
Mletý pepř
Sůl
500 ml Voda
Olej
Příprava
Fáze 1 /6
Přichystejte si suroviny. Cibuli nakrájejte nadrobno. Maso na větší kostky. Pórek na kolečka.
Fáze 2 /6
Stiskněte START. Na oleji orestujte cibulku až zesklovatí. Pro ukončení programu stiskněte STOP.
Fáze 3 /6
Stiskněte START. K cibulce slaninu a opečte. Pro ukončení programu stiskněte STOP.
Fáze 4 /6
Stiskněte START. Do hrnce přidejte maso, osolte, opepřete a za stálého míchání restujte, dokud není maso zatažené ze všech stran. Pro ukončení programu stiskněte STOP.
Fáze 5 /6
Stiskněte START. Ke směsi přidejte pórek, worchester, podlejte vodou tak, aby bylo maso do poloviny ponořené a zapněte tlakové vaření. Pro ukončení programu stiskněte STOP.
Fáze 6 /6
Krátce před podáváním přidejte plátek másla a chvilku povařte. Dochuťte dle potřeby (sůl, pepř, worchester). Podávejte s rýží.