Karamelizované vepřové
- Celková doba 28 min
- 15 min
Příprava - 13 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
2 pl. Moučkový cukr
350 g Vepřová panenka
1 pl. Sójová omáčka
2 pl. Rybí omáčka
1 Česnek
1 čl Čerstvý zázvor
0.5 Červená cibule
1 pl. Sezamový olej
70 ml Voda
5 g Kukuřice
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si přísady.
2pl. Moučkový cukr 350g Vepřová panenka 1pl. Sójová omáčka 2pl. Rybí omáčka 1 Česnek 1čl Čerstvý zázvor 0.5 Červená cibule 1pl. Sezamový olej 70ml Voda 5g Kukuřice
Fáze 2 /8
Oloupejte a nakrájejte česnek.
Fáze 3 /8
Oloupejte a nasekejte cibuli.
Fáze 4 /8
Naložte vepřové maso do sójové omáčky a do nuoc mam. Dno nádoby posypte cukrem. Pečte, dokud maso nezkaramelizuje, pozorně ho sledujte.
2pl. Moučkový cukr 350g Vepřová panenka 1pl. Sójová omáčka 2pl. Rybí omáčka
Fáze 5 /8
Přidejte vepřové maso a marinádu, zázvor, česnek a cibuli.
350g Vepřová panenka 1 Česnek 1čl Čerstvý zázvor 0.5 Červená cibule
Fáze 6 /8
Smočte olejem, vodou a kukuřičným škrobem. Smíchejte.
1pl. Sezamový olej 70ml Voda 5g Kukuřice
Fáze 7 /8
Tlakové vaření.
Fáze 8 /8
Podávejte s thajskou rýží.