Karamelizované vepřové - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Karamelizované vepřové

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

5/5 -

  • Celková doba 28 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    13 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 2 pl. Moučkový cukr

  • 350 g Vepřová panenka

  • 1 pl. Sójová omáčka

  • 2 pl. Rybí omáčka

  • 1 Česnek

  • 1 čl Čerstvý zázvor

  • 0.5 Červená cibule

  • 1 pl. Sezamový olej

  • 70 ml Voda

  • 5 g Kukuřice

Příprava

Fáze 1 /8

Připravte si přísady.

  • 2pl. Moučkový cukr
  • 350g Vepřová panenka
  • 1pl. Sójová omáčka
  • 2pl. Rybí omáčka
  • 1 Česnek
  • 1čl Čerstvý zázvor
  • 0.5 Červená cibule
  • 1pl. Sezamový olej
  • 70ml Voda
  • 5g Kukuřice

Fáze 2 /8

Oloupejte a nakrájejte česnek.

Fáze 3 /8

Oloupejte a nasekejte cibuli.

Fáze 4 /8

Naložte vepřové maso do sójové omáčky a do nuoc mam. Dno nádoby posypte cukrem. Pečte, dokud maso nezkaramelizuje, pozorně ho sledujte.

  • 2pl. Moučkový cukr
  • 350g Vepřová panenka
  • 1pl. Sójová omáčka
  • 2pl. Rybí omáčka

Fáze 5 /8

Přidejte vepřové maso a marinádu, zázvor, česnek a cibuli.

  • 350g Vepřová panenka
  • 1 Česnek
  • 1čl Čerstvý zázvor
  • 0.5 Červená cibule

Fáze 6 /8

Smočte olejem, vodou a kukuřičným škrobem. Smíchejte.

  • 1pl. Sezamový olej
  • 70ml Voda
  • 5g Kukuřice

Fáze 7 /8

Tlakové vaření.

Fáze 8 /8

Podávejte s thajskou rýží.