Domácí japonská barbecue omáčka
- Celková doba 6 min
- 5 min
Příprava - 1 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
4 os.
35 g Kyselé jablko
4.5 cl Sójová omáčka
1 pl. Cukr krupice
2 špet. Mletý zázvor
1 strou. Česnek
0.5 pl. Kuchyňský olej
3 cl Sladké rýžové víno (mirin)
0.5 pl. Bílá sezamová semínka
1 pl. Sezamový olej
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /5
Všechny ingredience dejte do přístroje, počínaje kousky jablek. Sezamová semínka a olej si nechte na ozdobu.
Fáze 2 /5
Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte.
Fáze 3 /5
Pokud je směs příliš hustá, přidejte vodu a znovu rozmixujte.
Fáze 4 /5
Směs nalijte na pánev a za stálého míchání vařte 5 minut, aby zhoustla. Odstavte z plotny, přelijte do mísy a nechte vychladnout. Ochutnejte a dokořeňte podle chuti.
Fáze 5 /5
Před podáváním ozdobte sezamovými semínky a pokapejte sezamovým olejem.