Vepřová panenka připravovaná sous-vide s gremolatou
- Celková doba 50 min
- 15 min
Příprava - 35 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
2 Česnek
0.5 svazek Plocholistá petrželka
1 Bio citron (kůra)
0.5 Bio citron (kůra)
4 plá. Vepřová panenka (plátky po 150 g)
4 sní. Rozmarýn
4 sní. Tymián
60 g Máslo
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
V míse smíchejte všechny ingredience kromě vepřového masa, rozmarýnu, tymiánu a másla.
Fáze 3 /6
Osolte, opepřete a dejte stranou do chladničky. Do každého sáčku na vaření sous-vide vložte dvě vepřové panenky a rovnoměrně mezi ně rozdělte rozmarýn, tymián a máslo. Směs vložte do sáčku na vaření sous-vide. Ujistěte se, že jsou sáčky dobře uzavřené.
Fáze 4 /6
Do nádoby nalijte 3 l vody. Sáčky dejte do vody.
Fáze 5 /6
Vařte ponořené ve vakuu.
Fáze 6 /6
Vyndejte sáčky a otevřete je. Vyjměte panenku a okořeňte ji. Podávejte s gremolatou a pečenou dýní s medem a tymiánem.