Krevety připravované sous-vide s petrželkou
- Celková doba 45 min
- 15 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
400 g Syrové loupané krevety
2 strou. Česnek
2 pl. Čerstvá petrželka
50 g Máslo
Sůl, pepř
Příslušenství
Parní koš
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Krevety spolu s ostatními ingrediencemi položte naplocho do sáčku na vaření sous-vide a dbejte na to, aby se nepřekrývaly. Směs vložte do sáčku na vaření sous-vide. Ujistěte se, že jsou sáčky dobře uzavřené. Sáčky v napařovacím koši dobře rozmístěte.
Fáze 3 /5
Do nádoby nalijte 50 ml vody. Vložte sáček do napařovacího koše.
Fáze 4 /5
Vařte v režimu eco vacuum.
Fáze 5 /5
Vyndejte sáček, otevřete ho a podávejte.