Vepřová panenka v sherry omáčce
Tefal
Recept od Tefal

Vepřová panenka v sherry omáčce

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 1 hod. 25 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    1 hod. 10 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 1.4 kg Celá vepřová panenka

  • 3 Cibule

  • 6 Mrkev

  • 6 Vodnice

  • 3 vět. Řapíkatý celer, nakrájený

  • 1 Svazek polévkových bylinek

  • 6 Stroužky česneku, oloupané, zbavené klíčků a nakrájené na poloviny

  • 40 ml Sherry ocet

  • 3 čl Hrubá sůl

  • 9 cl Voda

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte si ingredience.

  • 1.4kg Celá vepřová panenka
  • 3 Cibule
  • 6 Mrkev
  • 6 Vodnice
  • 3vět. Řapíkatý celer, nakrájený
  • 1 Svazek polévkových bylinek
  • 6 Stroužky česneku, oloupané, zbavené klíčků a nakrájené na poloviny
  • 40ml Sherry ocet
  • 3čl Hrubá sůl
  • 9cl Voda

Fáze 2 /5

Z česneku odstraňte klíčky.

  • 6 Stroužky česneku, oloupané, zbavené klíčků a nakrájené na poloviny

Fáze 3 /5

Do hrnce vložte maso a zeleninu. Zalijte octem a vodou tak, aby byla hladina v rovině s přísadami. Přidejte polévkové bylinky. Osolte a opepřete.

  • 1.4kg Celá vepřová panenka
  • 3 Cibule
  • 6 Mrkev
  • 6 Vodnice
  • 3vět. Řapíkatý celer, nakrájený
  • 1 Svazek polévkových bylinek
  • 6 Stroužky česneku, oloupané, zbavené klíčků a nakrájené na poloviny
  • 40ml Sherry ocet
  • 3čl Hrubá sůl
  • 9cl Voda

Fáze 4 /5

Tlakové vaření.

Fáze 5 /5

Podávejte s bílou rýží a hrubozrnnou hořčicí.