Vepřová panenka na kari
- Celková doba 10 min
- 10 min
Příprava - 0 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
1 plátek Vepřová panenka
1 pl. Kari v prášku
Sůl a pepř
2 pl. Rostlinný olej
1 ks Oloupané mango, na kostičky
1 Řapík celeru, na kostičky
0.5 Cibule, nakrájená na jemno
2 pl. Nasekaný koriandr
2 pl. Limetková šťáva
1 čl Med
Limetka
Příprava
Fáze 1 /4
Vepřovou panenku ochuťte kari v prášku, solí, pepřem a polovinou oleje.
Fáze 2 /4
Smíchejte mango, celer, cibuli, koriandr a limetkovou šťávou, olej, med, sůl a pepř a dejte stranou.
Fáze 3 /4
- Zapněte gril. - Zvolte na grilu příslušný program a stiskněte tlačítko OK. Pak pokračujte tímto postupem: Zvolte program MANUAL nebo VEPŘOVÉ (podle modelu) a stiskněte tlačítko OK. Grilovací desky potřete trochou oleje. Po předehřátí přístroje dejte plátek na gril a gril přiklopte. Nechte péci, dokud se kontrolka nerozsvítí červeně, nebo dokud se nezobrazí „Dobře propečené“.
Fáze 4 /4
Maso dejte na prkénko a zakryjte fólií. Nechte 5 minut odpočívat. Poté maso nakrájejte na tenké plátky. Podávejte s mangovou omáčkou a měsíčky limetky.