Krémová chřestová polévka
- Celková doba 4 hod. 6 min
- 5 min
Příprava - 1 min
Vaření - 4 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
2 os.
17.5 cl Kuřecí vývar
100 g Vařený zelený chřest
0.5 strou. Česnek
Sůl
Kerblík
1 špet. Růžový pepř
1 pl. Smetana na vaření
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Všechny ingredience, počínaje vývarem, dejte do přístroje. Na ozdobu si nechte trochu chřestu, kerblík, růžový pepř a smetanu.
Fáze 3 /5
Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 4 /5
Nechte 4 hodiny chladnout.
Fáze 5 /5
Těsně před podáváním ozdobte kousky chřestu, kerblíkem, drceným růžovým pepřem a smetanou.