Jehněčí kolínko na červeném víně
- Celková doba 12 hod. 26 min
- 15 min
Příprava - 12 hod. 11 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
2 pl. Olivový olej
2 Jehněčí kolínka
1 Nakrájená cibule
3 strou. Česnek
2 pl. Kukuřičná mouka (30 g)
30 cl Červené víno
15 cl Zeleninový bujón
2 sní. Tymián
1 čl Uzená paprika
Sůl, pepř
250 g Vařené tagliatelle
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Do mísy nalijte olej.
Fáze 3 /8
Okořeněné maso opékejte ze všech stran 6 minut. Tento postup několikrát zopakujte.
Fáze 4 /8
Přidejte cibuli, česnek a kukuřičnou mouku smíchanou se studenou vodou.
Fáze 5 /8
Vařte 1 minutu.
Fáze 6 /8
Přidejte všechny ingredience kromě těstovin, přiveďte k varu a vařte 4 minuty.
Fáze 7 /8
Vařte při nízké teplotě.
Fáze 8 /8
Maso vyjměte. Do omáčky přidejte horké těstoviny. Dobrou chuť!