Italské mandlové mléko
- Celková doba 27 min
- 5 min
Příprava - 22 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
2 os.
30 g Blanšírované mandle
30 cl Voda
1 pl. Agávový sirup
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml
Příprava
Fáze 1 /4
Mandle povařte 20 minut v půl litru vody. Poté je propláchněte ve studené vodě.
Fáze 2 /4
Všechny ingredience, počínaje vodou, dejte do přístroje. Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 3 /4
Směs přeceďte přes sáček na rostlinné mléko nebo plátýnko, abyste získali hladkou tekutinu bez kousků mandlí. Zbytky, známé jako okara, použijte k přípravě sušenek, těsta na chleba nebo koláče, müsli, falafelů, drobenek...
Fáze 4 /4
Uchovávejte v lednici až 3 dny. Před použitím protřepejte.