Dušený losos s cuketou, česnekem a citronem
- Celková doba 39 min
- 15 min
Příprava - 24 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
4 plátek Losos bez kůže
2 čl Kajunské koření
4 pl. Olivový olej
500 g Cukety nakrájené na 1 cm silné plátky
4 strou. Česnek
2 Jarní cibulka
1 Citron
2 pl. Jemně nasekaná bazalka
Sůl, pepř
Příslušenství
Parní koš
Příprava
Fáze 1 /11
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /11
Bazalku nasekejte nadrobno.
Fáze 3 /11
Lososa osolte a okořeňte cajunským kořením.
Fáze 4 /11
V míse smíchejte všechny zbývající ingredience kromě oleje a bazalky.
Fáze 5 /11
Přidejte olej do mísy.
Fáze 6 /11
Smažte cukety po dobu 7 minut.
Fáze 7 /11
Odstavte. Umyjte a osušte mísu.
Fáze 8 /11
Vložte cukety do parního koše a navrch položte lososa.
Fáze 9 /11
Do mísy nalijte 250 ml vody. Vložte koš.
Fáze 10 /11
Vařte na nízkém stupni páry.
Fáze 11 /11
Na lososa a cukety položte bazalku. Podávejte. Dobrou chuť.