Lososové papiloty s fenyklem a citronem
- Celková doba 40 min
- 15 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (20)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY145810 Easy Fry Compact 3l horkovzdušná fritéza Tefal černá Největší duální horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY9428E0 Easy Fry Dual XXL Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 EY501815 Černá Objevte celou řadu Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
2 Filety z lososa
0.5 čl Paprika
0.5 Fenykl
0.5 Malá paprika
75 g Cherry rajčata
2 pl. Kopr
0.5 čl Česnekový prášek
0.5 čl Paprika
1 Citron, vymačkaný
2 pl. Olivový olej
3 pl. Bílé víno
0.5 Citron
2 sní. Tymián
Příprava
Fáze 1 /6
Lososa posypte paprikou.
Fáze 2 /6
Fenykl a papriku nakrájejte na tenké proužky. Vložte do nádoby. Kopr nasekejte a přidejte k zelenině. Přidejte česnekový prášek, papriku, olivový olej a bílé víno.
Fáze 3 /6
Vymačkejte citron a zalijte šťávou.
Fáze 4 /6
Náplň rozdělte do obdélníků pečicího papíru o rozměrech 30 cm x 30 cm a navrch položte filety z lososa. Do každé papilloty přidejte plátek citronu a snítku tymiánu.
Fáze 5 /6
Papilloty uzavřete a vložte je do spotřebiče s talířem. Spusťte proces vaření.
Fáze 6 /6
Podávejte s rýží.