Lososové papiloty s fenyklem a citronem
- Celková doba 40 min
- 15 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
2 Filety z lososa
0.5 čl Paprika
0.5 Fenykl
0.5 Malá paprika
75 g Cherry rajčata
2 pl. Kopr
0.5 čl Česnekový prášek
0.5 čl Paprika
1 Citron, vymačkaný
2 pl. Olivový olej
3 pl. Bílé víno
0.5 Citron
2 sní. Tymián
Příprava
Fáze 1 /6
Lososa posypte paprikou.
Fáze 2 /6
Fenykl a papriku nakrájejte na tenké proužky. Vložte do nádoby. Kopr nasekejte a přidejte k zelenině. Přidejte česnekový prášek, papriku, olivový olej a bílé víno.
Fáze 3 /6
Vymačkejte citron a zalijte šťávou.
Fáze 4 /6
Náplň rozdělte do obdélníků pečicího papíru o rozměrech 30 cm x 30 cm a navrch položte filety z lososa. Do každé papilloty přidejte plátek citronu a snítku tymiánu.
Fáze 5 /6
Papilloty uzavřete a vložte je do spotřebiče s talířem. Spusťte proces vaření.
Fáze 6 /6
Podávejte s rýží.
