Terrina z hřebenatek a bylinek - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Terrina z hřebenatek a bylinek

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 33 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    13 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 180 g Hřebenatky, nakrájené na kostičky (nebo malé hřebenatky)

  • 180 g Rybí filé

  • 45 g Strouhanka

  • 12 cl Smetana

  • 3 Bílky

  • 1 pl. Petržel, umytá a nasekaná

  • 2 pl. Kopr, umytý a nasekaný

  • Sůl, paprika sladká

  • Mírně pálivé mleté chilli

  • Máslo na vymazání skleněných nádob

Příslušenství

  • Sada 8 sklenic
    Sada 8 sklenic
  • Balení 6 sklenic
    Balení 6 sklenic

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte ingredience.

Fáze 2 /5

Rozmixujte rybí filé, strouhanku, smetanu, bílky, petržel, kopr, sůl, pepř a chilli. Přidejte hřebenatky bez mixování.

Fáze 3 /5

Rozdělte směs do máslem vymazaných sklenic. Přikryjte pokličkou a vložte je do hrnce s 250 ml vody.

Fáze 4 /5

Tlakové vaření.

Fáze 5 /5

Nechte chladit alespoň 2 hodiny před podáváním.