Terrina z hřebenatek a bylinek
- Celková doba 33 min
- 20 min
Příprava - 13 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční tlakový hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Objevte celou řadu Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
180 g Hřebenatky, nakrájené na kostičky (nebo malé hřebenatky)
180 g Rybí filé
45 g Strouhanka
12 cl Smetana
3 Bílky
1 pl. Petržel, umytá a nasekaná
2 pl. Kopr, umytý a nasekaný
Sůl, paprika sladká
Mírně pálivé mleté chilli
Máslo na vymazání skleněných nádob
Příslušenství
Sada 8 sklenic Balení 6 sklenic
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte ingredience.
Fáze 2 /5
Rozmixujte rybí filé, strouhanku, smetanu, bílky, petržel, kopr, sůl, pepř a chilli. Přidejte hřebenatky bez mixování.
Fáze 3 /5
Rozdělte směs do máslem vymazaných sklenic. Přikryjte pokličkou a vložte je do hrnce s 250 ml vody.
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Nechte chladit alespoň 2 hodiny před podáváním.