Terrina z čerstvého tuňáka
- Celková doba 12 hod. 22 min
- 20 min
Příprava - 2 min
Vaření - 12 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční tlakový hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Objevte celou řadu Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
350 g Filety červeného tuňáka, nakrájené na kostičky
2 list Želatina, namočená v ledové vodě
2 Skleněná dóza s rybím vývarem
2 čl Dijonská hořčice
2 pl. Estragon, omytý a jemně nasekaný
2 Malé šalotky, oloupané a jemně nasekané
2 pl. Olivový olej
Sůl, pepř
60 g Majonéza
Příslušenství
Sada 8 sklenic
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Osolte a opepřete tuňáka. Nalijte olej do misky.
Fáze 3 /6
Zlehka osmahněte šalotku. Přidejte vývar, scezenou želatinu, hořčici, sůl, pepř a estragon.
Fáze 4 /6
Vložte tuňáka do napařovacího koše a košík vložte do misky na vrch omáčky.
Fáze 5 /6
Vaření pod vysokým tlakem.
Fáze 6 /6
Rozmělněte tuňáka. Smíchejte ho s omáčkou. Rozdělte do skleněných dóz. Dejte na 12 hodin do lednice.