Terriny z foie gras - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Terriny z foie gras

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 15 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    5 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 450 g Foie gras, syrové, očištěné a při pokojové teplotě

  • 3 pl. Stařený rum

  • Vanilkový lusk rozpůlený napůl

  • 3 čl Drcený bílý pepř

  • 6 g Mořská sůl

Příslušenství

  • Balení 6 sklenic
    Balení 6 sklenic
  • Sada 8 sklenic
    Sada 8 sklenic

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte si ingredience.

  • 450g Foie gras, syrové, očištěné a při pokojové teplotě
  • 3pl. Stařený rum
  • sem. Vanilkový lusk rozpůlený napůl
  • 3čl Drcený bílý pepř
  • 6g Mořská sůl

Fáze 2 /5

Marinujte foie gras po dobu 4 hodin ve směsi rumu, vanilky, soli a pepře. Rozdělte do skleněných dóz a směs dobře stlačte. Uzavřete dózy.

  • 450g Foie gras, syrové, očištěné a při pokojové teplotě
  • 3pl. Stařený rum
  • sem. Vanilkový lusk rozpůlený napůl
  • 3čl Drcený bílý pepř
  • 6g Mořská sůl

Fáze 3 /5

Nalijte 25 cl vody do mísy. Umístěte skleněné dózy do mísy.

Fáze 4 /5

Tlakové vaření

Fáze 5 /5

Po uvaření vyjměte dózy a uložte je do lednice na minimálně 3 dny.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
12 hod. 22 min

Terrina z čerstvého tuňáka

ratings.NaN

Terriny z foie gras - recept Cookeo | Tefal
Terrina z čerstvého tuňáka
Tefal
Tefal
33 min

Terina z hřebenatek a bylinek

ratings.NaN

Terriny z foie gras - recept Cookeo | Tefal
Terina z hřebenatek a bylinek