Terriny z foie gras
- Celková doba 15 min
- 10 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční tlakový hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Objevte celou řadu Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
450 g Foie gras, syrové, očištěné a při pokojové teplotě
3 pl. Stařený rum
Vanilkový lusk rozpůlený napůl
3 čl Drcený bílý pepř
6 g Mořská sůl
Příslušenství
Balení 6 sklenic Sada 8 sklenic
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Marinujte foie gras po dobu 4 hodin ve směsi rumu, vanilky, soli a pepře. Rozdělte do skleněných dóz a směs dobře stlačte. Uzavřete dózy.
Fáze 3 /5
Nalijte 25 cl vody do mísy. Umístěte skleněné dózy do mísy.
Fáze 4 /5
Tlakové vaření
Fáze 5 /5
Po uvaření vyjměte dózy a uložte je do lednice na minimálně 3 dny.