Restované udon nudle s krevetami a brokolicí - recept Hrnce a pánve | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Restované udon nudle s krevetami a brokolicí

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 17 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    7 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 2 pl. Olivový olej

  • 16 Krevetí ocasy

  • 1 strou. Česnek

  • 200 g Brokolicové růžičky

  • 2 pl. Sójová omáčka

  • 300 g Udon nudle

  • 1 čl Sezamový olej

  • 1 pl. Opečená sezamová semínka

Příprava

Fáze 1 /6

Rozpalte wok pánev na středním ohni a počkejte, až Thermo-signal zcela zčervená, než začnete opékat ingredience.

Fáze 2 /6

Přidejte olej. Na vysokém ohni opečte krevety z každé strany po dobu 2 minut. Odejměte je a dejte na talíř.

  • 2pl. Olivový olej
  • 16 Krevetí ocasy

Fáze 3 /6

Stále na vysokém ohni přidejte nasekaný stroužek česneku a vařte po dobu 1 minuty. Přidejte brokolici a vařte 2 minuty. Přilijte sójovou omáčku, promíchejte a nechte mírně zredukovat, než přidáte uvařené udon nudle.

  • 1strou. Česnek
  • 200g Brokolicové růžičky
  • 2pl. Sójová omáčka
  • 300g Udon nudle

Fáze 4 /6

Přidejte krevety a nechte vařit, neustále míchejte. Přidejte sezamový olej a promíchejte.

  • 16 Krevetí ocasy
  • 1čl Sezamový olej

Fáze 5 /6

Jídlo naservírujte na talíře a na závěr přidejte ozdobu v podobě sezamových semínek.

  • 1pl. Opečená sezamová semínka

Fáze 6 /6

Podávejte ihned!