Restované nudle se zeleninou a mořskými plody (Yakisoba)
- Celková doba 47 min
- 30 min
Příprava - 17 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
1 kůra Citrón
0.5 čl Sůl
2 Mletý černý pepř
3 pl. Sladká sójová omáčka
1 pl. Dashi prášek
1 strou. Česnek
1 pl. sezamový olej
1 pl. Bílá sezamová semínka
0.5 Jarní cibulka
200 g Hiyamugi Joshu nebo udon nudle
4 pl. sezamový olej
2 pl. Neutrální olej
50 g Zelené zelí
5 Chřest
200 g Sójové klíčky
200 g Růžové krevety
0.5 Jarní cibulka
1 Citrón
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /4
Všechny ingredience na omáčku smíchejte v míse a dejte stranou.
Fáze 2 /4
Před opékáním ingrediencí zahřejte wok na střední teplotu a počkejte, až Thermo-Signal zcela zčervená. Přidejte 2 lžíce sezamového oleje a nudle opékejte 6 minut nebo dokud nebudou lehce křupavé. Nudle přendejte na talíř a dejte stranou.
Fáze 3 /4
Do stejného woku nalijte zbývající sezamový olej, rostlinný olej, zelí, chřest a sójovou omáčku. Vařte 6 minut. Chřest by měl být měkký. Přidejte krevety a vařte 3 minuty při vysoké teplotě. Přidejte nudle a omáčku a za míchání vařte 2 minuty.
Fáze 4 /4
Vyjměte na talíř. Dochuťte solí, pepřem a posypte zbylou cibulí a pár plátky citronu.