Pannacotta s citronem a hruškou
- Celková doba 16 min
- 10 min
Příprava - 6 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční tlakový hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
400 ml Smetana
6 pl. Cukr
1 Limetka (šťáva a kůra)
2 pl. Hnědý cukr
3 Želatina v plátcích
200 g Hrušky s pevnou slupkou, oloupané a nakrájené na malé kostky
7 g Máslo
70 ml Voda
Příslušenství
Balení 6 sklenic Sada 8 sklenic
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Oloupejte a nakrájejte hrušky na kostičky.
Fáze 3 /8
Nechte želatinu změknout v troše ledové vody.
Fáze 4 /8
Nalijte smetanu do hrnce. Přidejte cukr a kůru.
Fáze 5 /8
Vyšlehejte do hladka. Želatinu sceďte a přidejte ji. Rozlijte směs do skleniček. Nechte 6 hodin chladit.
Fáze 6 /8
Vložte kostky hrušky do pánve spolu s máslem, citronovou šťávou, vodou a hnědým cukrem.
Fáze 7 /8
Tlakové vaření.
Fáze 8 /8
Panna cottu podávejte studenou s lžící hruškového kompotu navrchu.