Plněný chleba s karamelizovanou cibulí, slaninou a čedarem
- Celková doba 40 min
- 15 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
8 Malé předpečené housky
6 plá. Slanina, nakrájená na kostičky
4 Vejce
4 pl. Smetana ke šlehání
125 g Mozzarella nakrájená na kostičky
1 Červená cibule oloupaná a jemně nasekaná
6 sní. Pažitka nasekaná nadrobno
1 pl. Olivový olej
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Troubu předehřejte na 180 °C.
Fáze 2 /7
Před přidáním ingrediencí zahřejte pánev na střední teplotu a vyčkejte, dokud Thermo-Signal zcela nezčervená.
Fáze 3 /7
Do pánve nalijte olivový olej a na středním plameni opékejte polovinu červené cibule po dobu 5 minut. Dejte stranou z pánve na později.
Fáze 4 /7
Upečte housky dle pokynů na obalu. V míse rozšlehejte vejce a smetanu. Osolte a opepřete.
Fáze 5 /7
Z každé housky odřízněte vršek a vydlabejte střed. Vložte housky do pánve s olejem. Do každé housky nalijte smetanovo-vaječnou směs, poté posypte cibulí, slaninou a mozzarellou.
Fáze 6 /7
Vložte do trouby a sejměte rukojeť Ingenio. Vařte po dobu 15 minut.
Fáze 7 /7
Podávejte se zbylou červenou cibulí a pažitkou.