Chlebová lodička s karamelizovanou cibulí, slaninou a čedarem
- Celková doba 40 min
- 15 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
8 Malé předpečené bochníčky
6 plá. Slanina, nakrájená na kostičky
4 Vejce
4 pl. Smetana ke šlehání
125 g Nakrájená mozzarella
1 Červená cibule oloupaná a jemně nakrájená
6 sní. Jemně nasekaná pažitka
1 pl. Olivový olej
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Předehřejte troubu na 180°C.
Fáze 2 /7
Na středním ohni rozehřejte pánev a počkejte, než se Thermal-Signall úplně změní na červenou, a teprve pak přidejte ingredience.
Fáze 3 /7
Nalijte olivový olej a na středním ohni osmahněte polovinu červené cibule po dobu 5 minut. Pánev dejte stranou na později.
Fáze 4 /7
Pečte bochníčky chleba podle pokynů na obalu. V míse rozšlehejte vejce a smetanu. Osolte a opepřete.
Fáze 5 /7
Seřízněte vršky každého bochníčku a vydlabejte jejich střed. Bochníčky vložte do pánve, která je stále potřená olejem. Do každého bochníčku nalijte směs smetany a vajec, poté na ně rozprostřete cibuli, slaninu a mozzarellu.
Fáze 6 /7
Vložte do trouby a sejměte rukojeť Ingenio. Pečte 15 minut.
Fáze 7 /7
Podávejte se zbytkem červené cibule a pažitkou.