Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulí
- Celková doba 20 min
- 12 min
Příprava - 8 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (6)
Přísady
2 os.
2 ks Hermelín
1 ks Červená cibule
1 strou. Česnek
1 lžička Třtinový cukr
2 lžíce Olej
0.5 lžička Uzená paprika
0.5 lžička Sušený tymián
1 špet. Drcený kmín
Sůl
Pepř
Příslušenství
Plech na pečení Plech na pečení XL
Příprava
Fáze 1 /6
Nakrájejte si cibuli a česnek na tenké plátky.
Fáze 2 /6
Rozpalte si OptiGrill a na oleji si nechte cibuli osmahnout do měkka (na cca 5 min.). Poté přidejte třtinový cukr a nechejte cibuli zkaramelizovat. Poté ještě na minutku přidejte plátky česneku a dejte bokem.
Fáze 3 /6
Připravte si marinádu na hermelíny smícháním oleje, uzené papriky, sušeného tymiánu, drceného kmínu, soli a pepře.
Fáze 4 /6
Poté si utrhněte čtverec alobalu, do jeho středu vložte hermelín a potřete poctivou vrstvou marinády. Pak ještě přidejte zkaramelizovanou cibuli s česnekem a pořádně hermelín zabalte.
Fáze 5 /6
Zabalený hermelín vložte na plech OptiGrillu, který klidně rovnou zavřete na zhruba 2-3 minuty.
Fáze 6 /6
Po této době vyjměte hermelín z Optigrillu, vybalte z alobalu a můžete servírovat - s pečivem, zeleninou nebo nějakou zajímavou omáčkou.