Sous-vide treska s nudlemi udon
- Celková doba 45 min
- 15 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
90 cl Voda
9 pl. Sójová omáčka
6 pl. Sezamový olej
3 Miso
4 Česnek
23 g Zázvor
1.5 tyč. Citronová tráva
0.75 Bio limetka (kůra)
Mletý pepř
6 plátek Treska (100 g každá)
600 g Vařené udon nudle
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
V míse smíchejte všechny ingredience na vývar kromě ryb a nudlí.
Fáze 3 /6
Rybu a vývar vložte do sáčku na vaření sous-vide. Sáček vložte do sous vide pod úhlem. Ujistěte se, že jsou sáčky dobře uzavřené. Sáčky v parním koši dobře rozmístěte.
Fáze 4 /6
Do misky nalijte 50 ml vody. Sáček vložte do parního koše.
Fáze 5 /6
Vařte v režimu eco vacuum.
Fáze 6 /6
Vyjměte sáček a otevřete jej. Vyjměte citronovou trávu a zázvor. Podávejte s vývarem a nudlemi.