Vysoký roštěnec sous-vide s omáčkou chimichurri
- Celková doba 30 min
- 15 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
1 pl. Čerstvá petrželka (nasekaná)
1 pl. Čerstvě nasekané oregano
2 pl. Pažitka
2 strou. Oloupaný a nasekaný česnek
0.5 Červená chilli paprička
1 pl. Červený vinný ocet
3 pl. Citrónová šťáva
6 cl Olivový olej
2 g každý)
2 sní. Tymián
2 čl Změklé máslo
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Příprava omáčky chimichurri: V míse smíchejte všechny ingredience kromě roštěnce, tymiánu a másla.
Fáze 3 /7
Do každého sáčku na vaření sous-vide vložte jeden steak spolu s tymiánem a 1 lžičkou másla. Směs vložte do sáčku na vaření sous-vide. Ujistěte se, že jsou sáčky dobře uzavřené.
Fáze 4 /7
Do nádoby nalijte 3 l vody. Sáčky dejte do vody.
Fáze 5 /7
Vařte ponořené ve vakuu.
Fáze 6 /7
Vyndejte sáčky a otevřete je. Steaky opékejte na másle 1 minutu z každé strany, abyste jim dodali barvu, a dobu opékání upravte podle svých představ.
Fáze 7 /7
Steaky podávejte s bramborami posypanými paprikou, grilovanou zeleninou a omáčkou chimichurri.