Smažené houby s fazolkami
- Celková doba 18 min
- 15 min
Příprava - 3 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
1 kg Zelené fazolky
700 g Směs hub (žampiony, hříbky, lišky)
40 g Máslo
300 g Slanina na kostičky
3 pl. Rostlinný olej
1.5 pl. Jemně nasekaná petržel
3 Stroužek česneku, oloupaný, bez klíčku a nasekaný
100 ml Voda
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Odstraňte z česneku klíčky.
Fáze 3 /7
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 4 /7
Restujte houby s česnekem a kostičkami slaniny.
Fáze 5 /7
Přidejte fazole a vodu. Přidejte koření.
Fáze 6 /7
Doba vaření: 3 minuty
Fáze 7 /7
Přidejte máslo a petržel. Promíchejte, aby se máslo rozpustilo a obalilo zeleninu.