Rychlá hovězí korma
- Celková doba 10 min
- 10 min
Příprava - 0 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
1.2 kg Rump steak, nakrájený na 2 cm kostky
2 Cibule, oloupaná a nakrájená na tenké plátky
40 g Přepuštěné máslo
250 ml Přírodní jogurt
6 pl. Koriandr, omytý a nakrájený
60 g Mleté mandle
12 g Čerstvě nastrouhaný zázvor
1 čl Garam masala (směs koření)
1 čl Mletá skořice
1 čl Chilli prášek
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
1.2kg Rump steak, nakrájený na 2 cm kostky 2 Cibule, oloupaná a nakrájená na tenké plátky 40g Přepuštěné máslo 250ml Přírodní jogurt 6pl. Koriandr, omytý a nakrájený 60g Mleté mandle 12g Čerstvě nastrouhaný zázvor 1čl Garam masala (směs koření) 1čl Mletá skořice 1čl Chilli prášek
Fáze 2 /7
Oloupejte a nasekejte cibuli.
2 Cibule, oloupaná a nakrájená na tenké plátky
Fáze 3 /7
Koriandr omyjte a nasekejte nadrobno.
6pl. Koriandr, omytý a nakrájený
Fáze 4 /7
Nastrouhejte zázvor.
12g Čerstvě nastrouhaný zázvor
Fáze 5 /7
Smíchejte koření, mandle, jogurt, zázvor a chilli. Dejte stranou. Do hrnce vložte máslo a cibuli.
2 Cibule, oloupaná a nakrájená na tenké plátky 40g Přepuštěné máslo 250ml Přírodní jogurt 60g Mleté mandle 12g Čerstvě nastrouhaný zázvor 1čl Garam masala (směs koření) 1čl Mletá skořice 1čl Chilli prášek
Fáze 6 /7
Vařte 1 minutu. Přidejte maso. Opečte ze všech stran, v případě potřeby po dávkách. Přidejte marinádu. Vařte 2 minuty.
1.2kg Rump steak, nakrájený na 2 cm kostky
Fáze 7 /7
Přidejte nasekaný koriandr a podávejte s rýží nebo chlebem naan.
6pl. Koriandr, omytý a nakrájený