Rýže, zelené kari, fazole mungo
- Celková doba 12 hod. 17 min
- 10 min
Příprava - 7 min
Vaření - 12 hod.
Chlazení
Přísady
6 os.
250 g Propláchnutá rýže basmati
660 ml Voda
1.5 čl Zelená kari pasta
105 g Mungo fazole, namočené 12 hodin
1.5 Oloupaná a nakrájená cibule
3 strou. Oloupaný, očištěný a rozdrcený stroužek (stroužky) česneku
3 pl. Mleté pistácie
3 čl Pistáciová pasta
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte si přísady.
250g Propláchnutá rýže basmati 660ml Voda 1.5čl Zelená kari pasta 105g Mungo fazole, namočené 12 hodin 1.5 Oloupaná a nakrájená cibule 3strou. Oloupaný, očištěný a rozdrcený stroužek (stroužky) česneku 3pl. Mleté pistácie 3čl Pistáciová pasta Sůl, pepř
Fáze 2 /4
Vložte všechny přísady kromě pistácií do hrnce a důkladně promíchejte, aby se kari pasta a pistáciová pasta dobře smíchaly.
250g Propláchnutá rýže basmati 660ml Voda 1.5čl Zelená kari pasta 105g Mungo fazole, namočené 12 hodin 1.5 Oloupaná a nakrájená cibule 3strou. Oloupaný, očištěný a rozdrcený stroužek (stroužky) česneku 3čl Pistáciová pasta Sůl, pepř
Fáze 3 /4
Vaření v tlakovém hrnci
Fáze 4 /4
Podávejte ozdobené pistáciemi.
3pl. Mleté pistácie