Měkké enchiladas z mletého hovězího masa
- Celková doba 3 hod. 33 min
- 25 min
Příprava - 3 hod. 8 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
0.5 Nakrájená cibule
0.5 kostka 1 cm
1 pl. Neutrální olej
200 g Mleté hovězí maso
1 pl. Chilli koření
170 g Okapané uvařené fazole
50 g Rajčatový protlak
4 Pšeničné tortilly
200 g Hotová rajčatová omáčka
60 g Strouhaný čedar
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Nakrájejte cibuli.
Fáze 3 /8
Na oleji opékejte cibuli a papriku 5 minut.
Fáze 4 /8
Přidejte maso, koření a sůl. Smažte 3 minuty.
Fáze 5 /8
Přidejte fazole a rajčatový protlak. Naplňte tortilly a srolujte je. Do mísy nalijte 100 g rajčatové omáčky.
Fáze 6 /8
Tortilly položte otvorem dolů. Na tortilly přidejte zbytek rajčatové omáčky. Posypte čedarem.
Fáze 7 /8
Pomalé vaření při nízké teplotě.
Fáze 8 /8
Podávejte horké.