Nákyp z mletého masa - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Nákyp z mletého masa

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 25 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    10 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 600 g Mleté hovězí maso

  • 1 Cibule, jemně nasekaná

  • 1 kg Brambory, na kostičky

  • 2 pl. Olej

  • 100 g Máslo

  • 160 ml Voda

  • Sůl, pepř, muškátový oříšek, svazek bylinek

  • 2 strou. Česnek

  • Strouhaný sýr Gruyère

  • Zapékací mísa do trouby

Příprava

Fáze 1 /8

Připravte si ingredience.

  • 600g Mleté hovězí maso
  • 1 Cibule, jemně nasekaná
  • 1kg Brambory, na kostičky
  • 2pl. Olej
  • 100g Máslo
  • 160ml Voda
  • Sůl, pepř, muškátový oříšek, svazek bylinek
  • 2strou. Česnek
  • Strouhaný sýr Gruyère

Fáze 2 /8

Cibuli nakrájejte najemno.

  • 1 Cibule, jemně nasekaná

Fáze 3 /8

Brambory nakrájejte na kostičky.

  • 1kg Brambory, na kostičky

Fáze 4 /8

Do nádoby nalijte olej a přidejte cibuli.

  • 1 Cibule, jemně nasekaná
  • 2pl. Olej

Fáze 5 /8

Cibuli osmahněte. Přidejte hovězí maso a za neustálého míchání restujte. Přidejte koření. Přesuňte do pekáčku.

  • 600g Mleté hovězí maso
  • Sůl, pepř, muškátový oříšek, svazek bylinek

Fáze 6 /8

Do nádoby přidáme brambory, máslo, česnek, svazek bylinek a vodu. Ochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem.

  • 1kg Brambory, na kostičky
  • 100g Máslo
  • 160ml Voda
  • Sůl, pepř, muškátový oříšek, svazek bylinek
  • 2strou. Česnek

Fáze 7 /8

Doba vaření: 10 minut

Fáze 8 /8

Vše rozmačkejte mačkadlem na brambory. Naneste na maso. Posypte sýrem Gruyère. Pečte v troubě dozlatova.

  • Strouhaný sýr Gruyère