Bílá ryba v bylinkové krustě s brokolicí
- Celková doba 45 min
- 20 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
8 os.
2 Velká hlávka brokolice
60 g Máslo
120 g Strouhanka
6 pl. Nasekaná petrželka
Sůl, pepř
8 plátek Bílá nebo tmavá treska (8 x 120 g)
8 g Hořčice
Příslušenství
Gril
Příprava
Fáze 1 /5
Brokolici omyjte a nakrájejte na malé růžičky.
Fáze 2 /5
Grilovací mřížku vložte do přístroje a položte na ni růžičky brokolice. Máte-li fritézu Easy Fry Oven & Grill 9v1, vložte je do fritovacího koše a ten zasuňte do prostřední přihrádky fritézy Easy Fry Oven & Grill. Na dno umístěte odkapávací nádobu naplněnou vodou.
Fáze 3 /5
Nastavte program MANUAL na 15 minut při teplotě 150 °C a v polovině pečení brokolici otočte.
Fáze 4 /5
Mezitím rozpusťte máslo, smíchejte ho se strouhankou, petrželkou, solí a pepřem. Potřete horní část rybích filetů hořčicí, přidejte bylinkovou strouhanku a dobře ji přitlačte, aby se na rybu přilepila.
Fáze 5 /5
Po zaznění časovače položte rybí filety na brokolici a nastavte program RYBY na 10 minut při teplotě 170 °C.