Losos v bylinkové krustě s quinoou
- Celková doba 40 min
- 15 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
2 Filet z lososa
2 pl. Čerstvá petrželka
2 pl. Čerstvý kopr
4 pl. Olivový olej
3 pl. Strouhanka
0.5 Citron (kůra)
100 g Quinoa
25 cl Voda
0.5 Pomeranč
1 Jarní cibulka
Sůl a pepř
Příslušenství
Fritovací koš
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
V míse smíchejte petržel, kopr, olej, strouhanku, sůl a pepř.
Fáze 3 /8
Bylinkovou směsí potřete filety, lehce přitlačte.
Fáze 4 /8
Do nádoby dejte quinou, vodu, pomeranč, jarní cibulku, sůl a pepř. Dobře zamíchejte.
Fáze 5 /8
Vložte fritovací koš.
Fáze 6 /8
Do koše vložte filety.
Fáze 7 /8
Program Steam & Crisp.
Fáze 8 /8
Ihned podávejte.