Steaky z bílé ryby v brokolicové krustě
- Celková doba 40 min
- 20 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (20)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová ocel Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Tmavě šedá Největší duální horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY9428E0 Easy Fry Dual XXL Horkovzdušná fritéza s grilem Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Objevte celou řadu Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
300 g Brokolice
6 pl. Olivový olej
3 pl. Petrželka
1 pl. Kopr
50 g Parmezán
4 Filety z tresky
4 pl. Hořčice
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Brokolici rozdělte na jednotlivé růžičky. Pomocí struhadla s malými otvory polovinu růžiček brokolice nastrouhejte, abyste získali brokolicovou drť. Dejte stranou.
Fáze 2 /6
V hrnci přiveďte vodu k varu. Vodu osolte a přidejte zbylé růžičky brokolice. Vařte 4 minuty při střední teplotě. Slijte vodu. Uvařené růžičky vložte do dortové formy přiměřeně velké vzhledem k velikosti přístroje. Dejte stranou.
Fáze 3 /6
Připravte si brokolicovou směs: v nádobě smíchejte ponechanou brokolicovou drť, olivový olej, petrželku, kopr a parmezán. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 4 /6
Tresku položte do zapékací misky na růžičky brokolice. Každý kousek tresky potřete pomocí lžíce hořčicí a zakryjte brokolicovou směsí.
Fáze 5 /6
Formu dejte do přístroje s mřížkou. Začněte péci.
Fáze 6 /6
Ihned podávejte.