Jehněčí kýta v bylinkové krustě
- Celková doba 2 hod.
- 20 min
Příprava - 1 hod. 40 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (18)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová ocel Největší duální horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY9428E0 Easy Fry Dual XXL Horkovzdušná fritéza s grilem Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
1.3 kg Jehněčí kýta
50 g Strouhanka
4 g Sůl
1 pl. Oregano
1 pl. Tymián
4 cl Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si krekry. Všechny ingredience smíchejte v nádobě a dejte stranou.
Fáze 2 /5
Umístěte stehno bez krekry do spotřebiče vybaveného talířem. Spusťte proces vaření.
Fáze 3 /5
Vyjměte stehno a roztáhněte krekr přes horní část nohy, pevně zatlačte.
Fáze 4 /5
Umístěte stehno zpět do přístroje. Restartujte proces vaření.
Fáze 5 /5
Ihned podávejte.