Treska v sezamové krustě s pánví fazolí
- Celková doba 30 min
- 20 minPříprava 
- 10 minVaření 
- 0 minChlazení 
Přísady
4 os.
- 2 Bílky 
- 1 Citronová kůra 
- 4 Filety tresky 
- 100 g Sezamová semínka 
- 2 pl. Olivový olej 
- 1 strou. Česnek 
- 2 pl. Kerblík třebule 
- 20 g Máslo 
- 250 g Blanšírované fazolové lusky 
- 250 g Blanšírované hráškové lusky 
- Sůl, pepř 
Příslušenství
- Pánev 
Příprava
Fáze 1 /6
Bílky a citronovou kůru prošlehejte vidličkou. Vytvořte jednostrannou krustu pro filety z tresky tím, že je ponoříte do bílků a potom do sezamových semínek.
Fáze 2 /6
Rozpalte pánev a počkejte, dokud Thermal-Signal zcela nezčervená. Nalijte olej na pánev. Filety z tresky smažte 2 minuty, začněte stranou s krustou.
Fáze 3 /6
Otočte je a smažte další 2 minuty. Dejte stranou a uchovávejte v teple.
Fáze 4 /6
Oloupejte a rozdrťte česnek. Omyjte a nasekejte kerblík.
Fáze 5 /6
Na pánvi rozehřejte máslo spolu s česnekem. Fazole orestujte, dokud nebudou teplé.
Fáze 6 /6
Přidejte kerblík, sůl a pepř, a vložte do servírovací nádoby.





