Smažená zelenina a tofu
- Celková doba 15 min
- 5 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
350 g Pevné tofu
3 strou. Česnek
4 Jarní cibulka
1 Malá brokolice
8 Houby
2 Mrkev
2 Červené chilli papričky
2 pl. Rostlinný olej
1 pl. Opečený sezamový olej
1 pl. Sójová omáčka
1 Citron Combawa
Příslušenství
Pánev
Příprava
Fáze 1 /6
Tofu osušte kuchyňskou utěrkou. Nakrájejte na pravidelné kostky. Oloupejte a nakrájejte česnek a cibuli. Omyjte růžičky brokolice. Omyjte a nakrájejte žampiony. Oloupejte a nakrájejte mrkev. Očistěte červené chilli papričky, odstraňte semínka a nakrájejte je na malé kousky.
Fáze 2 /6
Rozpalte pánev na vysokou teplotu a počkejte, dokud Thermal-Signal zcela nezčervená. Rozehřejte rostlinný olej a sezamový olej. Opečte tofu a nasekané chilli papričky dohněda. Vyjměte tofu a uložte si ho.
Fáze 3 /6
Na středním plameni lehce opečte cibuli, mrkev, houby, česnek a brokolici po dobu 6 minut.
Fáze 4 /6
Přidejte tofu a sójovou omáčku.
Fáze 5 /6
Nechte ještě několik minut vařit, neustále míchejte. Pokapejte šťávou z Combawa.
Fáze 6 /6
Ihned podávejte s bílou rýží nebo quinoou.