Vanilkový jogurt
- Celková doba 8 hod. 10 min
- 10 min
Příprava - 8 hod.
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (3)
Přísady
8 os.
1 l Trvanlivé plnotučné mléko
50 g Krupicový cukr
1 strou. Vanilkový lusk (semínka)
1 sáček Jogurtové startovací kultury
Příslušenství
Sada 8 sklenic
Příprava
Fáze 1 /5
Do nádoby smíchejte plnotučné mléko s vanilkovými semínky a krupicovým cukrem. Míchejte dobře, dokud se cukr úplně nerozpustí.
Fáze 2 /5
Přidejte sáček se startovacími kulturami a promíchejte, aby se kultury rovnoměrně rozložily v mléku.
Fáze 3 /5
Směs nalijte do sklenic.
Fáze 4 /5
Uzavřené sklenice naskládejte na sebe do nádoby přístroje. Zahajte proces vaření.
Fáze 5 /5
Nechte vychladnout.