Omeleta se špenátem a sýrem ricotta
- Celková doba 30 min
- 15 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
8 Čerstvá vejce
125 g Sýr ricotta
Sůl, pepř
1 pl. Hladkolistá petržel
1 pl. Pažitka
1 pl. Kerblík třebule
30 g Piniové oříšky
30 g Nesolené máslo
50 g Baby špenát
Příslušenství
Ingenio hrnce a pánve
Příprava
Fáze 1 /5
Při vaření na sporáku a/nebo v troubě se ujistěte, že jste sejmuli rukojeť Ingenio.
Fáze 2 /5
Rozklepněte vejce do misky. Přidejte ricottu a osolte a opepřete. Opláchněte a nasekejte petrželku, pažitku a kerblík. Přidejte je k vejcům. Šlehejte, dokud směs nebude nadýchaná.
Fáze 3 /5
Rozpalte pánev a počkejte, dokud Thermal-Signal zcela nezčervená. Na suché pánvi opečte piniové oříšky za občasného míchání. Dejte stranou.
Fáze 4 /5
Do pánve přidejte máslo. Jakmile se rozpustí, nalijte směs vajec, ricotty a bylinek. Omeletu opečte a čas od času ji rozdrobte stěrkou.
Fáze 5 /5
Na omeletu položte mladý špenát a piniové oříšky a uzavřete ji jako omeletu. Omeletu přendejte na talíř. Podávejte.