Sous-vide rebarbora v sirupu
- Celková doba 35 min
- 15 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
100 g Rebarbora
75 g Moučkový cukr
15 cl Voda
0.5 pl. Citronová šťáva
0.5 pl. Pomerančový květ
125 g Jahody
Příslušenství
Parní koš
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Všechny ingredience kromě jahod vložte do sáčku na vaření sous-vide. Směs vložte do sáčku na vaření sous-vide. Ujistěte se, že jsou sáčky dobře uzavřené.
Fáze 3 /5
Do mísy nalijte 100 ml vody. Vložte parní koš. Vložte do něj sáček s rebarborou.
Fáze 4 /5
Vařte na eko vakuum.
Fáze 5 /5
Vyjměte sáček a otevřete jej. Podávejte s rebarborovým sirupem a jahodami.