Treska v sezamové krustě s pánví fazolí
- Celková doba 30 min
- 20 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
2 Bílky
1 Citronová kůra
4 Filety tresky
100 g Sezamová semínka
2 pl. Olivový olej
1 strou. Česnek
2 pl. Kerblík třebule
20 g Máslo
250 g Blanšírované fazolové lusky
250 g Blanšírované hráškové lusky
Sůl, pepř
Příslušenství
Pánev
Příprava
Fáze 1 /6
Bílky a citronovou kůru prošlehejte vidličkou. Vytvořte jednostrannou krustu pro filety z tresky tím, že je ponoříte do bílků a potom do sezamových semínek.
Fáze 2 /6
Rozpalte pánev a počkejte, dokud Thermal-Signal zcela nezčervená. Nalijte olej na pánev. Filety z tresky smažte 2 minuty, začněte stranou s krustou.
Fáze 3 /6
Otočte je a smažte další 2 minuty. Dejte stranou a uchovávejte v teple.
Fáze 4 /6
Oloupejte a rozdrťte česnek. Omyjte a nasekejte kerblík.
Fáze 5 /6
Na pánvi rozehřejte máslo spolu s česnekem. Fazole orestujte, dokud nebudou teplé.
Fáze 6 /6
Přidejte kerblík, sůl a pepř, a vložte do servírovací nádoby.