Jehněčí kolínko na červeném víně - recept undefined | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Jehněčí kolínko na červeném víně

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 12 hod. 26 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    12 hod. 11 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 2 pl. Olivový olej

  • 2 Jehněčí kolínka

  • 1 Nakrájená cibule

  • 3 strou. Česnek

  • 2 pl. Kukuřičná mouka (30 g)

  • 30 cl Červené víno

  • 15 cl Zeleninový bujón

  • 2 sní. Tymián

  • 1 čl Uzená paprika

  • Sůl, pepř

  • 250 g Vařené tagliatelle

Příprava

Fáze 1 /8

Připravte si ingredience.

  • 2pl. Olivový olej
  • 2 Jehněčí kolínka
  • 1 Nakrájená cibule
  • 3strou. Česnek
  • 2pl. Kukuřičná mouka (30 g)
  • 30cl Červené víno
  • 15cl Zeleninový bujón
  • 2sní. Tymián
  • 1čl Uzená paprika
  • Sůl, pepř
  • 250g Vařené tagliatelle

Fáze 2 /8

Do mísy nalijte olej.

  • 2pl. Olivový olej

Fáze 3 /8

Okořeněné maso opékejte ze všech stran 6 minut. Tento postup několikrát zopakujte.

  • 2 Jehněčí kolínka

Fáze 4 /8

Přidejte cibuli, česnek a kukuřičnou mouku smíchanou se studenou vodou.

  • 1 Nakrájená cibule
  • 3strou. Česnek
  • 2pl. Kukuřičná mouka (30 g)

Fáze 5 /8

Vařte 1 minutu.

Fáze 6 /8

Přidejte všechny ingredience kromě těstovin, přiveďte k varu a vařte 4 minuty.

  • 30cl Červené víno
  • 15cl Zeleninový bujón
  • 2sní. Tymián
  • 1čl Uzená paprika
  • Sůl, pepř

Fáze 7 /8

Vařte při nízké teplotě.

Fáze 8 /8

Maso vyjměte. Do omáčky přidejte horké těstoviny. Dobrou chuť!

  • 250g Vařené tagliatelle