Slávky na bílém víně - recept Hrnce a pánve | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Slávky na bílém víně

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 25 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    15 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 4 pl. Petržel

  • 100 g Šalotky

  • 2 strou. Česnek

  • 2 kg Slávky jedlé

  • 50 g Máslo solené

  • 0.5 l Suché bílé víno

  • 1 Bouquet garni

  • Sůl, pepř

Příslušenství

  • Ingenio hrnce a pánve
    Ingenio hrnce a pánve

Příprava

Fáze 1 /6

Při vaření na sporáku a/nebo v troubě nezapomeňte odstranit rukojeť Ingenio.

Fáze 2 /6

Opláchněte a nasekejte petrželku. Oloupejte a nakrájejte šalotku a česnek na tenké plátky. Očistěte a umyjte slávky.

  • 4pl. Petržel
  • 100g Šalotky
  • 2strou. Česnek
  • 2kg Slávky jedlé

Fáze 3 /6

Zahřejte hrnec a počkejte, až se Thermo-Signal zcela zbarví do červené barvy. Rozpusťte máslo. Přidejte šalotku a restujte ji, dokud nebude průhledná.

  • 100g Šalotky
  • 50g Máslo solené

Fáze 4 /6

Přidejte bílé víno, petržel, česnek a bouquet garni. Přiveďte k varu. Osolte a opepřete. Přidejte slávky.

  • 4pl. Petržel
  • 2strou. Česnek
  • 2kg Slávky jedlé
  • 0.5l Suché bílé víno
  • 1 Bouquet garni
  • Sůl, pepř

Fáze 5 /6

Zakryjte pokličkou a vařte, občas zamíchejte, dokud se slávky neotevřou.

Fáze 6 /6

Přendejte slávky na talíře a přelijte horkou šťávou z vaření. Podávejte ihned.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
16 min

Křepelka na víně

ratings.NaN

Slávky na bílém víně - recept Hrnce a pánve | Tefal
Křepelka na víně
Tefal
Tefal
50 min

Kohout na červeném víně

Hodnocení 3 hvězdičky (průměr)

1 Recenze

Slávky na bílém víně - recept Hrnce a pánve | Tefal
Kohout na červeném víně
Tefal
Tefal
0 min

Kuře dušené na víně

ratings.NaN

Slávky na bílém víně - recept Hrnce a pánve | Tefal
Kuře dušené na víně
Tefal
Tefal
12 hod. 26 min

Jehněčí kolínko na červeném víně

ratings.NaN

Slávky na bílém víně - recept Hrnce a pánve | Tefal
Jehněčí kolínko na červeném víně
Tefal
Tefal
10 min

Grilovaný humří ocas s máslem a bílým vínem

ratings.NaN

Slávky na bílém víně - recept Hrnce a pánve | Tefal
Grilovaný humří ocas s máslem a bílým vínem