Pečené krůtí plátky s nádivkou
- Celková doba 1 hod. 25 min
- 25 min
Příprava - 50 min
Vaření - 10 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (16)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová ocel Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0, tmavě šedá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Horkovzdušní fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 EY801D15 Černá/Nerezová Objevte celou řadu Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
450 g Maso z klobás
3 Šalotky
3 pl. Olivový olej
1.5 pl. Bazalka
1.5 pl. Sušené bylinky
600 g Krůtí plátek
30 g Máslo
Sůl, pepř
1.8 kg Malé speciální křupavé brambory
3 Červené cibule
2 pl. Neutrální olej
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Maso z klobásy, nakrájenou šalotku, olivový olej, bazalku a sušené bylinky vložte do nádoby. Ochuťte pepřem. Promíchejte, abyste získali hladkou náplň.
Fáze 2 /7
Krůtí plátek položte na plocho (pokud máte více plátků, položte je vedle sebe tak, aby vznikl obdélník). Plátek okořeňte a poté jej po celé ploše potřete nádivkou. Plátek srolujte do tvaru šneka a vytvořte špalíček. Pečeni svažte, aby během pečení držela. Dejte stranou.
Fáze 3 /7
Připravte brambory. Vložte je spolu s červenou cibulí do spotřebiče vybaveného deskou. Potřete olejem, osolte a opepřete. Dobře promíchejte. Zahajte proces pečení.
Fáze 4 /7
Po 10 minutách brambory promíchejte a navrch přidejte pečeni. Pečeni přikryjte kousky másla a pokračujte v pečení.
Fáze 5 /7
V polovině pečení pečeni obraťte, aby získala rovnoměrnou barvu.
Fáze 6 /7
Po skončení programu nechte maso 10 minut odpočinout v otevřené zásuvce, aby se dovařilo a zachovalo si veškerou měkkost.
Fáze 7 /7
Pečeni vyjměte a nakrájejte na plátky. Ihned podávejte s kreolskou rýží.






