Fusion paella se šafránem, edamame a chorizem
- Celková doba 33 min
- 15 min
Příprava - 18 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
2 pl. Olivový olej
1 Červená cibule
300 g Rýže
0.5 čl Šafrán
1 čl Paprika uzená
110 cl Zeleninový vývar
100 g Chorizo
8 Oloupané krevety
100 g Edamame fazole
Sůl a paprika sladká
Příprava
Fáze 1 /6
Zahřejte hrnec na střední teplotu a počkejte, až se Thermo-Signal zcela zbarví do červené barvy. Nalijte olivový olej. Přidejte cibuli, sůl a vařte 2 minuty.
Fáze 2 /6
Přidejte rýži, šafrán a papriku. Osolte a opepřete. Promíchejte.
Fáze 3 /6
Přilijte zeleninový vývar a přiveďte k varu, poté snižte teplotu. Nechte vařit na středním plameni asi 11 minut, dokud rýže nevstřebá veškerý vývar.
Fáze 4 /6
Přidejte chorizo, syrové krevety a edamame fazole.
Fáze 5 /6
Pokračujte ve vaření 5 minut. V případě potřeby krevety obraťte, aby se rovnoměrně uvařily.
Fáze 6 /6
Podávejte ihned!