Expresní kuřecí korma a křupavá rýže
- Celková doba 19 min
- 10 min
Příprava - 9 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
200 g Kulatá rýže
500 g Kuřecí prso
350 g Korma omáčka
30 cl Voda
1 Kuřecí vývar
30 g Loupané mandle
4 pl. Nasekaný koriandr
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Vložte do mísy všechny přísady kromě mandlí a koriandru.
Fáze 3 /7
Nasaďte tlakové víko.
Fáze 4 /7
Vaření pod vysokým tlakem.
Fáze 5 /7
Odstraňte tlakové víko.
Fáze 6 /7
Přidejte mandle. Manuální režim horkovzdušného fritování.
Fáze 7 /7
Kuřecí kormu nechejte 5 minut odpočinout. Posypte čerstvým koriandrem.