Espresso flany
- Celková doba 40 min
- 15 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
3 Vejce
40 g Krupicový cukr
1 sáček Vanilkový cukr
25 cl Mléko
5 cl Espresso
1 čl Mletá skořice
1 pl. Neslazený kakaový prášek
Příslušenství
Sada 8 sklenic
Příprava
Fáze 1 /6
V nádobě rozšlehejte vejce s krupicovým cukrem a vanilkovým cukrem do hladka.
Fáze 2 /6
Přidejte mléko, espresso, skořici a kakao a dobře promíchejte.
Fáze 3 /6
Směs nalijte do sklenic.
Fáze 4 /6
Umístěte sklenice bez víček do přístroje vybaveného talířem. Zahajte proces vaření.
Fáze 5 /6
Po uvaření nechte sklenice vychladnout na pokojovou teplotu, než je dáte do lednice.
Fáze 6 /6
Podávejte vychlazené.
