Kachní burgery s rukolovým salátem a parmezánem
- Celková doba 30 min
- 20 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
100 g Majonéza
1 pl. Dijonská hořčice
1 pl. Med
0.5 Pomeranč
1.5 Červená cibule
2 Kachní prsa
Sůl, pepř
2 pl. Olivový olej
80 g Strouhaný parmezán
Kajenský pepř
4 Burgerové housky
2 hrst Rukola
Příslušenství
Ingenio hrnce a pánve
Příprava
Fáze 1 /6
Při vaření na sporáku a/nebo v troubě nezapomeňte odstranit rukojeť Ingenio.
Fáze 2 /6
Připravte omáčku smícháním majonézy, hořčice, medu a pomerančové kůry. Oloupejte a nařežte cibuli na tenké plátky. Předehřejte troubu na 180 °C.
Fáze 3 /6
Odstraňte tuk z kachních prsou a nakrájejte je. Udělejte 4 masové burgery. Osolte a opepřete. Dejte stranou.
Fáze 4 /6
Rozehřejte pánev a počkejte, až se Thermal-Signal zcela zbarví na pevnou červenou. Nalijte olivový olej na pánev. Položte burgery na pánev a smažte je 1 minutu.
Fáze 5 /6
Burgery otočte. Posypte je strouhaným parmazánem a špetkou kajenského pepře. Okamžitě zakryjte pokličkou a vařte, dokud nedosáhnete požadovaného propečení.
Fáze 6 /6
Připravte hamburgery: namažte omáčku na spodní část briošky a přidejte rukolu. Položte na ni kachní burger, červenou cibuli a trochu omáčky. Přikryjte horní částí briošky. Pečte v troubě 5 minut a podávejte.