Domácí rybí prsty
- Celková doba 15 min
- 5 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
2 plátek Treska
2 ks Vejce
Hladká mouka
Kukuřičná strouhanka
5 lžíce Majonéza
0.25 ks Cibule
3 ks Nakládané okurky
Hladkolistá petržel
0.5 lžíce Plnotučná hořčice
Sůl
Pepř
Lák z okurek
Citron
Příprava
Fáze 1 /5
Tresku osušte a případně zbavte kostí. Nakrájejte na menší kousky a osolte.
Fáze 2 /5
Tresku nyní obalte standardně v mouce, vajíčku a kukuřičné strouhance.
Fáze 3 /5
Vložte ji do koše horkovzdušné fritézy a dejte péct.
Fáze 4 /5
Během toho, co se vám pečou rybí prsty, tak si připravte domácí tatarku. Smíchejte majonézu, hořčici, nadrobno nasekanou červenou cibuli, nakládané okurky a petrželku. Dle chuti přidejte sůl, pepř a trochu láku z okurek.
Fáze 5 /5
Rybí prsty podávejte zakápnuté citronovou šťávou.
